Tule A-klinikkasäätiölle vapaaehtoiseksi

A-klinikkasäätiö aloittaa vapaaehtoistoiminnan. Etsimme vapaaehtoisia rakentamaan kanssamme turvaverkkoja päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiville ihmisille. 

Image

A-klinikkasäätiön vapaaehtoistoiminta alkaa laajemmin tammikuussa, mutta jo nyt meillä on tulossa iso varainkeruukampanja, johon tarvitsemme apua. 15.–17. joulukuuta polkaisemme käyntiin Tee tuplasti hyvää -kampanjan, johon tarvitsemme vapaaehtoisia auttamaan. 

Tee tuplasti hyvää -kampanjassa varoja kerätään haittoja vähentävään päihdetyöhön. Teemme töitä haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten elämäntilanteiden parantamiseksi – tuemme heitä askeleissa kohti parempaa arkea. Varat käytetään jalkautuvaan työhön, ruoka-apuun ja asunnottomuustyöhön. 

Kampanjassa mukana oleminen tukee meidän työtämme ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä hyvää. Vapaaehtoisena rakennat kanssamme turvaverkkoja päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiville ihmisille.

Elämä on hauras. Kuka tahansa meistä voi koska tahansa tarvita apua. Kenen tahansa elämä voi mennä rikki, vaihtaa suuntaa ja luisua kaltevaa pintaa, niin monesta syystä. Tuota suuntaa ei ole voimia yksin, ilman muiden apua ja tukea, kääntää. 

Usein sen ensimmäisen askeleen ottaminen on haastavinta. Mutta kun se on otettu, seuraava on jo lähempänä.

Me autamme siinä. Auta sinä meitä.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Lisätietoja: Hankepäällikkö Hanna Paikkala, [email protected], 045 331 8079
Viestintäsuunnittelija Annuska Dal Maso, [email protected], 050 356 6207


 

Muokattu viimeksi 27.11.2020.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti