Tule A-klinikkasäätiölle vapaaehtoiseksi

A-klinikkasäätiö aloittaa vapaaehtoistoiminnan. Etsimme vapaaehtoisia rakentamaan kanssamme turvaverkkoja päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiville ihmisille. 

Image

A-klinikkasäätiön vapaaehtoistoiminta aloittaa toimintansa tammikuussa.
Vapaaehtoisena voit itse valita millaiseen toimintaan haluat lähteä, kuinka paljon aikaa pystyt antamaan ja kuinka usein haluat olla mukana. 
Jalkaudumme kuukausittain kaduille jakamaan ruokaa, hygieniatarvikkeita ja lämpöä. Pussitamme kuukausittain Katuklinikan käyttöön myös tarvikepusseja ja tämän lisäksi erilaisia osallistumisen muotoja kehitellään jatkuvasti. Ilmoittaudu mukaan ja lähde kehittämään kanssamme A-klinikkasäätiön vapaaehtoistoimintaa. 

Elämä on hauras. Kuka tahansa meistä voi koska tahansa tarvita apua. Kenen tahansa elämä voi mennä rikki, vaihtaa suuntaa ja luisua kaltevaa pintaa, niin monesta syystä. Tuota suuntaa ei ole voimia yksin, ilman muiden apua ja tukea, kääntää. 

Usein sen ensimmäisen askeleen ottaminen on haastavinta. Mutta kun se on otettu, seuraava on jo lähempänä.

Me autamme siinä. Auta sinä meitä.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Lisätietoja: Hankepäällikkö Hanna Paikkala, [email protected], 045 331 8079
Viestintäsuunnittelija Annuska Dal Maso, [email protected], 050 356 6207


 

Muokattu viimeksi 11.01.2021.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti