Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kategoriat

Aiheet

uutiset

Tutkimus

01.09.2023

Tutkimus: mielenterveys- ja päihdetyössä kokemusasiantuntijana toimiminen tukee myös omaa toipumista

Kokemusasiantuntijatehtävissä toimivien toipumisen kannalta on tärkeää kiinnittää huomiota myönteiseen toipumiskulttuuriin sekä arvostavaan ja tasavertaiseen kohteluun työyhteisössä.

uutiset

Tiedote

01.09.2023

Osallistumalla Lahjoita lämpöä -kampanjaan osoitat, että välität!

Kesä on pian takana, syksy sekä talvipakkaset tekevät tuloaan ja moni asunnoton asiakkaamme on vailla asianmukaista vaatetusta tänäkin vuonna. Jo neljättä kertaa järjestettävään A-klinikkasäätiön ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n Lahjoita lämpöä -kampanjan keräykseen voi neuloa ja lahjoittaa villalapasia, sormikkaita ja villasukkia ympäri Suomen.

uutiset

Avoin työpaikka

Katuklinikan työntekijät

30.08.2023

Tule sairaanhoitajaksi Katuklinikkaan

Kiinnostaako merkityksellinen työ, jossa kohtaat ja autat huumeita käyttäviä ihmisiä? Tule meille Katuklinikkaan sairaanhoitajaksi! Työsuhde on vakituinen ja toimipaikkana Helsinki tai Oulu.

uutiset

Tiedote

nestekromatografi-massaspektrometri

26.06.2023

Kadulta labraan -tutkimuksen näytteissä merkkejä kokaiinin polttamisesta

A-klinikkasäätiön koordinoimaan Kadulta labraan -tutkimukseen on alkuvuoden ajalta kertynyt havaintoja sekä kokaiinin että katinonien polttamisesta. Tutkimushankkeen tänään julkaistu katsaus sisältää laboratoriotuloksia 12.1.-3.5.2023 välillä kerätyistä näytteistä, joita kertyi 77 kappaletta. Yleisimmin tutkimukseen tuodut näytteet oli myyty amfetamiinina, kokaiinina, bentsodiatsepiineina tai katinonistimulantteina.

uutiset

Tiedote

MicrosoftTeams-image (2)

19.06.2023

Kannanotto: “Helppoa rahaa” ei ole

Me rahapelihaittatyötä tekevät järjestöt haluamme muistuttaa, että rahapelihaittojen ehkäisyn ja vähentämisen pitää olla keskeisin tekijä järjestelmämuutoksessa.

uutiset

Päivän puheenaihe

rahapelit3

19.06.2023

Marknadsföringen av penningspel skulle till och med kunna förbjudas

Erfarenhetsexperterna Kai Mattila och Glenn Eklund önskar att ingen ska behöva utsättas för reklam som främjar penningspel. Två nya avsnitt…

uutiset

Päivän puheenaihe

rahapelit3

19.06.2023

Rahapelien markkinoinnin voisi vaikka kieltää

Kokemusasiantuntija Kai Mattila ja vertaisohjaaja Glenn Eklund toivovat, ettei kenenkään tarvitse altistua rahapelimainoksille. Tämä artikkeli on luettavissa ruotsinkielisenä täällä. Rahapelien…

uutiset

Tutkimus

osis1

09.06.2023

Tutkimus: matalan kynnyksen kohtaamispaikoilla tärkeä rooli osana palvelupolkua

Matalan kynnyksen kohtaamispaikat tarjoavat arjen tukea päihteitä käyttäville ja mielenterveyden vaikeuksista kärsiville ihmisille. Tutkijamme haastattelivat asiakkaita ja työntekijöitä ja kohtaamispaikkojen rooli yhteiskunnassamme kiteytyi neljään havaintoon.

loading