Työhakemus A-klinikkasäätiön järjestötyöhön tai keskushallintoon

Tältä sivulta löytyvät A-klinikkasäätiön avoimet työpaikat.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu järjestö ja palveluntuottaja. Tuotamme hyvinvointia edistävää tietoa ja laadukkaita palveluja. A-klinikkasäätiön asiantuntijat työskentelevät kehittämisen ja tutkimuksen tehtävissä.

Avoimet työpaikat

Viestintäsuunnittelija

Hei sinä taitava viestijä, tule tekemään meille merkityksellisiä sisältöjä! Etsimme viestintäsuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen A-klinikkasäätiön viestintätiimiin.

Olet kotonasi niin digissä kuin printissä. Tuotat eri kohderyhmille erityisesti vetäviä verkkotekstejä ja pidät näppärästi käsissäsi sosiaalisen median kanavat, mutta hoidat sinnikkäästi myös arkirutiinit. Osaat suunnata ja kehittää sisällöntuotantoa verkkoanalytiikan perusteella. Työssäsi tuet ja sparraat talomme asiantuntijoita viestinnässä. Olet ideoiva ja itseohjautuva viestijä, joka kukoistaa tiimityöskentelyssä.

Työkalupakissasi sinulla on ainakin nämä vahvuudet: - Runsaasti kokemusta sisällöntuotannosta eri kanaviin, erityisesti verkkoviestinnästä ja somesta. Esimerkiksi toimittajatausta tarjoaa tehtävään sopivia valmiuksia.

- Suomen kielen erinomainen taju, notkeat editointitaidot ja sujuva englanti.

- Ratkaisukeskeinen ja hihat käärivä hands on -asenne tekemiseen.

Eduksi katsomme nämä taidot: - Graafisen suunnittelun perustaidot (esimerkiksi InDesign ja Photoshop).

- Mobiilivideoiden kuvaaminen ja editointi.

- Järjestöviestinnän ja viestinnän mittareiden tuntemus.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtäväkentän, tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja hyvät työsuhde-edut. Työskentelet viihtyisissä työtiloissa keskustoimistollamme Itä-Pasilassa.

Odotamme hakemustasi viimeistään 5.2. Liitä mukaan CV, palkkatoiveesi ja mielellään myös linkit työnäytteisiin: minna.hietakangas@a-klinikka.fi. Lisätietoja: viestintäpäällikkö Minna Hietakangas, 050 4727 846, pe 24.1. klo 13–15 ja ma 27.1. klo 13–15.

Määräaikainen web-suunnittelija

Etsimme web-suunnittelijaa verkkoammattilaistemme joukkoon. Määräaikainen työtehtävä keskittyy Drupal-versiopäivitykseen ja olemassa olevien sivustojen tiedon siirtoon uudempaan Drupal-versioon. Työssäsi lisäksi suunnittelet, kehität ja ylläpidät verkkosivustojamme. Käyttöliittymien ja toiminnallisuuksien suunnittelu ovat sinulle arkipäivää. Osaat tehdä helppokäyttöisiä, kohderyhmän tarpeet huomioivia ja saavutettavia verkkosivustoja. Toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Edellytämme sinulta ainakin seuraavaa osaamista:

• Drupal 7 ja Drupal 8 -sisällönhallintajärjestelmien erinomainen hallinta

• PHP-ohjelmointi

• HTML5, CSS3, MySQL ja JavaScript/jQuery

• Linux-ympäristö ja GIT-versionhallinta

Katsomme eduksi osaamisen seuraavista:

• Adoben sovelluksista erityisesti Photoshop

• Containerit, esimerkiksi Docker ja DDEV

Työyhteisössämme työskentelet joustavasti eri asiantuntijoiden kanssa. Tuot oman näkemyksesi esiin ja otat vastaan palautetta ja toiveita asiantuntijoiltamme. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen toimija työyhteisössämme. Pidät kiinni aikatauluista, mutta suhtaudut joustavasti myös muutoksiin niissä.

Tarjoamme sinulle kokeneiden verkkoammattilaistemme ja koko työyhteisömme asiantuntijoiden tuen sekä viihtyisät työtilat Pasilan aseman lähettyvillä.

Määräaikaisen web-suunnittelijan työsuhde alkaa 15.2.2020 tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kestää 31.1.2021 saakka. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Työpaikka täytetään, mikäli sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa STEA:n avustusesityksen. Työpiste sijaitsee A-klinikkasäätiön tiloissa osoitteessa Ratamestarinkatu 7 A, 00520 Helsinki.

Vapaamuotoiset hakemukset, ansioluettelot ja linkit työnäytteisiin pyydetään lähettämään 31.1.2020 mennessä osoitteeseen: tiina.saarinen(at)a-klinikka.fi. Lisätietoja tehtävästä: henri.knaappila(at)a-klinikka.fi, 050 5671 835. Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Osa-aikainen (50 %) web-suunnittelija

Etsimme web-suunnittelijaa verkkoammattilaistemme joukkoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työssäsi suunnittelet, kehität ja ylläpidät verkkosivustojamme. Sinulla on vahva visuaalinen silmä ja graafisen suunnittelun taitoja. Osaat tehdä helppokäyttöisiä, kohderyhmän tarpeet huomioivia ja saavutettavia verkkosivustoja. Käyttöliittymäsuunnittelu ja toiminnallisuuksien suunnittelu ovat sinulle arkipäivää. Katsomme eduksi videoiden kuvaamisen ja editoinnin osaamisen. Toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Arvostamme erityisesti seuraavia osaamisia:

• PHP

• HTML5

• CSS3

• JavaScript/jQuery

Katsomme eduksi osaamisen seuraavista:

• CMS:t Drupal (7 ja 8), Wordpress

• Sass

• Tietokantaosaaminen, erityisesti MySQL

• Versionhallinta (git)

• Containerit, esimerkiksi Docker ja DDEV

• Linux-ympäristö

• PHP Frameworkit (CakePHP & CodeIgniter)

• Python ja Django

• Adoben sovelluksista Photoshop, InDesign, Illustrator ja Premiere Pro

Työyhteisössämme työskentelet joustavasti eri asiantuntijoiden kanssa. Tuot oman näkemyksesi esiin ja otat vastaan palautetta ja toiveita asiantuntijoiltamme. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen toimija työyhteisössämme. Pidät kiinni aikatauluista, mutta suhtaudut joustavasti myös muutoksiin niissä.

Tarjoamme sinulle kokeneiden verkkoammattilaistemme ja koko työyhteisömme asiantuntijoiden tuen sekä viihtyisät työtilat Pasilan aseman lähettyvillä.

Web-suunnittelijan työsuhde on 50% työajalla ja alkaa 15.2.2020 tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työajan järjestelyistä on mahdollisuus neuvotella. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Työpaikka täytetään, mikäli sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa STEA:n avustusesityksen. Työpiste sijaitsee A-klinikkasäätiön tiloissa osoitteessa Ratamestarinkatu 7 A, 00520 Helsinki.

Vapaamuotoiset hakemukset, ansioluettelot ja linkit työnäytteisiin pyydetään lähettämään 31.1.2020 mennessä osoitteeseen: marja.merikallio(at)a-klinikka.fi. Lisätietoja tehtävästä: henri.knaappila(at)a-klinikka.fi, 050 5671 835. Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Osa-aikainen sisältösuunnittelijan työ päihdehäiriöstä kuntoutuneelle

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA on myöntänyt A-klinikkasäätiölle avustuksen Paikka auki II -ohjelmasta. Työllistämme yhden henkilön vuodeksi kehittämään kanssamme säätiön sähköisiä palveluja asiakaslähtöisesti. Palkattava henkilö osallistuu myös säätiön työelämäteeman edistämiseen.

Etsimme päihteiden ongelmakäytöstä kuntoutunutta osatyökykyistä henkilöä, joka haluaa työllistyä, oppia uutta ja vahvistaa työmarkkina-asemaansa. Emme edellytä aiempaa osaamista sähköisistä palveluista. Riittää, että olet kiinnostunut auttamistyöstä. Perehdytämme tehtävään ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi. Neuvottelemme kanssasi henkilökohtaisesti työajasta.

Toivomme, että sisältösuunnittelijana

• haluat auttaa muita, joiden elämää päihteet haittaavat

• olet kiinnostunut sähköisten palvelujen kehittämisestä

• haluat arvioida palveluja asiakkaan silmin

• olet tottunut käyttämään internetiä

• sinulla on hyvät sosiaaliset taidot

Aiempi kokemus työelämästä katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle tarvitsemasi tuen työn arkeen pääsemiseksi ja viihtyisät työtilat Pasilan aseman lähettyvillä. Olet tervetullut työyhteisöömme, jossa tehdään paljon ryhmätyötä ja tavataan myös asiakkaita. Toimit osana sähköisten palvelujen työryhmää.

Työsuhde kestää 12 kuukautta ja alkaa 15.2.2020 tai viimeistään 1.3.2020. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. Työpaikka täytetään, mikäli sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa STEA:n avustusesityksen. Työpiste sijaitsee A-klinikkasäätiön tiloissa osoitteessa Ratamestarinkatu 7 A, 00520 Helsinki.

Vapaamuotoiset hakemukset ja mahdolliset ansioluettelot pyydetään lähettämään 31.1.2020 mennessä osoitteeseen: tiina.saarinen(at)a-klinikka.fi. Lisätietoja tehtävästä: pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi, 050 578 0806.

Koordinaattoreita Yhteispelillä-hankkeeseen

Kiinnostaako projektityö rahapelihaittojen ehkäisyn parissa? Yhteispelillä! -hankkeeseen haetaan 3 työntekijää. Yhteispelillä! -hankkeessa kehitetään pilottialueille (Espoo ja Kymenlaakso) rahapelihaittojen ehkäisyn toimintamalli. Pelaajille ja läheisille tuotetaan tieto- ja tukipalveluja, tuetaan sote-ammattilaisten ja paikallistoimijoiden tiedon ja osaamisen lisääntymistä sekä edistetään toimivien palvelurakenteiden kehittymistä. Hanke käynnistyy 1.2.2020 ja on kolmevuotinen.

Mukana hankkeessa ovat Ehyt ry, Sosped-säätiö, Sininauhaliitto ry, Sovatek-säätiö ja THL. Hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat pilottialuekunnat.

Projektikoordinaattori (2 paikkaa), työpisteet Espoo ja Kymenlaakso (Kotka)

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana ainutlaatuista pilottihanketta. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, vastuuntuntoa, tarkkuutta sekä kykyä verkostoitumiseen.

Palkattavan projektikoordinaattorin työpiste sijoittuu A-klinikkasäätiön toimitiloihin Espooseen tai Kotkaan. Projektikoordinaattori kehittää ja koordinoi pelihaittoihin liittyviä palveluja ja osaamisen kehittymistä omalla pilottialueellaan. Kehittämistä ja koulutusta tehdään yhdessä hankkeen kumppanijärjestöjen kanssa. Toimenkuvaan kuuluu mahdollisesti jonkin verran asiakastyötä. Työhön sisältyy lisäksi paikallisjärjestöjen osallistamista ja kunnallisten palvelupolkujen kehittämistä yhdessä yhteistyökuntien kanssa.

Tehtäviin valittavilta toivotaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta riippuvuus- tai mielenterveysongelmien parissa ja kiinnostusta palvelujen kehittämistyöhön. Tehtävien hoitamisessa eduksi katsotaan osaaminen pelihaitoista.

Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan (G25). Työn vaativuus ja erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa (tehtäväkohtainen lisä).

Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen 31.1.2023 asti. Työn jatko on mahdollinen rahoituksista riippuen.

Hakuaika: Hakemukset pyydämme jättämään 7.2.2020 mennessä osoitteeseen minna.ilva(at)a-klinikka.fi. Hakemuksessa tulee mainita haluttu pilottialue (Espoo tai Kymenlaakso).

Hankkeesta vastaava kehittämiskoordinaattori

Kehittämiskoordinaattori edistää, tukee ja ohjaa molempien alueiden toimintakokonaisuutta, vastaa hankejohtamisesta ja taloushallinnosta, kumppanuusverkostosta, ohjausryhmästä, viestinnästä ja markkinoinnista, tulosten ja vaikutusten arvioinnista sekä raportoinnista. Kehittämiskoordinaattori vastaa pilottialueille tehtävän tarve- ja arviointikartoituksen toteuttamisesta ja hankkeessa tuotettavasta toimintamallista ja sen modifioimisesta erilaisiin alueellisiin olosuhteisiin.

Tehtäviin valittavalta toivotaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkemusta hanke- ja taloushallinnosta, koordinoinnista sekä työstä riippuvuusongelmien parissa, hyviä viestintätaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä luotsata verkostoja. Lisäksi toivotaan erityisosaamista pelihaitoista sekä kokemusta datan analysoimisesta.

Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työn vaativuus ja erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa.

Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen 31.1.2023 asti. Työn jatko on mahdollinen rahoituksista riippuen.

Hakuaika: Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 25.1.2020 mennessä osoitteeseen minna.ilva(at)a-klinikka.fi.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä to 16.1. klo 13-14 ja to 23.1. klo 10-11 kehittämiskoordinaattori Henna Vuorento 050 5954 137. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse: henna.vuorento(at)a-klinikka.fi.

Tule meille hankepäälliköksi

Tunnetko erityisen hyvin järjestörahoituksen? Onko sinulla työkokemusta taloushallinnon tehtävistä? Onko työotteesi itseohjautuva, ihmisläheinen ja valmentava? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme innovatiivinen hankepäällikkö.

A-klinikkasäätiöllä pääset avainrooliin järjestötyössä. Vastaat säätiön yleishyödyllisten tutkimus- ja kehittämishankkeiden talouden hallinnoinnista. Tarjoamme tueksesi sitoutuneen ja innostuneen työyhteisön. Uudet toimitilamme Itä-Pasilassa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työskentelet säätiön talousjohtajan tiimissä.

Säätiön hankkeet muodostavat kehittämisohjelmia, joilla on omat vastuuhenkilönsä. Työssäsi hoidat avustushakemuksia ja niihin liittyviä maksatuspyyntöjä, vuosiselvityksiä ja muita rahoittajien vaatimia selvityksiä. Tuet säätiön asiantuntijoita kehittämishankkeiden hallinnoinnissa, uusien rahoituksien hakemisessa ja säätiön varainhankinnassa. Osallistut työssäsi myös säätiön hallintoon ja sen kehittämisprojekteihin, joten henkilöstöhallinnon tuntemus ja kokemus lasketaan eduksi.

Menestyäksesi hyvin hankepäällikön tehtävässä sinulla on:

• vahva kokemus järjestöjen erillisrahoituksista (STEA, EU, OKM) ja varainhankinnasta

• taloushallinnon hyvä tuntemus, henkilöstöhallinnon tuntemus katsotaan eduksi

• vankat tiimityön taidot

• tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

• sujuva suomen kielen taito, hyvä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Liitä työhakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi perjantaihin 25.1.2020 mennessä osoitteeseen hallinto@a-klinikka.fi. Lisätietoja antaa sähköpostilla säätiön talousjohtaja Raimo Viiansuo, raimo.viiansuo@a-klinikka.fi.

Avoin hakemus

Voit jättää lomakkeella avoimen hakemuksen A-klinikkasäätiön järjestötyöhön tai keskushallintoon. Lomakkeella voi hakea myös harjoittelupaikkaa.

Avoimet hakemukset toimitetaan rekrytoinnista vastaaville ja hakijoihin otetaan yhteyttä tarpeen mukaan.

Tutustu a-klinikkasaatio.fi-sivuston tietosuojaselosteeseen.