Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Arjen toimintakyky

Arjen toimintakyky -hanke

A-klinikkasäätiön toteuttamassa Arjen toimintakyky -hankkeessa on tuotettu järjestöille konkreettinen ja helppokäyttöinen väline työikäisten järjestötoimintaan osallistuvien ihmisten toimintakyvyn kartoittamiseen ja seurantaan. Järjestöjen tarpeiden mukaan täydennettävä Paradise24fin-kysely on Päihdelinkin sivuilla sijaitseva käytännön työväline, joka ohjaa keskustelemaan toimintakyvystä ja siinä tapahtuvista muutoksista.

Tutustu esimerkkikyselyyn, jota voi käyttää pohjana omalle järjestöllenne tehdyn kyselyn suunnittelussa. Lisäksi hankkeessa tarjottiin koulutusta ja tukea työvälineen käyttöön sekä toimintakykyä koskevan tiedon ja taidon lisäämiseksi.

Arjen toimintakyky -hanke päättyi

Kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille sekä hankkeen parissa työskennelleille kuluneista vuosista! On ollut innostavaa huomata, miten toimintakyky on otettu kokonaisvaltaisesti huomioon järjestötoiminnassa ja sote-palveluissa. Seuraavassa jutussa käydään läpi hankkeen tuloksia niin järjestöjen kuin heidän asiakkaidensa näkökulmasta: Järjestötyön vaikuttavuuden näkyväksi tekemistä.

Lisätietoja hankkeesta

Teemu Kaskela

Teemu Kaskela

tutkija

Sähköposti

Jouni Tourunen

tiimipäällikkö

0401368058

Sähköposti

Lisäksi tutkijoina toimivat Tuuli Pitkänen A-klinikkasäätiöstä sekä Jukka Valkonen ja Kristian Wahlbeck Suomen Mielenterveysseurasta.