Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Puheeksioton perusteet

Puheeksioton perusteet -verkkokurssi on helppo ja nopea tapa vahvistaa omaa osaamista päihteiden ja riippuvuuksien puheeksioton toteuttamisessa. Kurssi on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille sekä päihteiden ja rahapelaamisen riski- ja ongelmakäyttöä asiakastyössään kohtaaville. Ilmainen kurssitus toteutetaan työyhteisöittäin tai opintoryhmissä. Kurssi sisältää lopputentin ja siitä saa todistuksen.
Puheeksioton perusteet
Location

Hinta

0.001

Location

Kurssin käyneitä

11688

Location

Suosittelijat

91 %

Verkkokursseja päivitetään!

Kevään ja kesän 2024 aikana suoritamme laajoja päivityksiä verkkokurssitarjontamme sisältöön ja tekniseen alustaan. Päivitämme kurssien sisällöt vastaamaan paremmin ajankohtaisia tarpeita. Lisäksi siirrämme kurssit uusimpaan Moodlen versioon, mikä parantaa käyttökokemusta ja teknistä toimivuutta. Seuraa päivityksiä ja pysy ajan tasalla kurssitarjonnastamme!
Verkkokurssien päivittäminen

Usein kysytyt kysymykset

Miten puheeksiotto edistää työtäsi?

Puheeksiotto mahdollistaa avoimen keskustelun asiakkaan kanssa ja auttaa tunnistamaan mahdollisia päihde- ja rahapeliongelmia, mikä edistää asiakkaan hyvinvointia ja mahdollistaa tarvittavan tuen tarjoamisen. 

Miten puheeksiotto hyödyttää asiakasta?

Puheeksiotto auttaa asiakasta tiedostamaan oman tilanteensa ja tarjoaa mahdollisuuden saada tukea ja ohjausta päihde- ja riippuvuusongelman ratkaisemiseksi. Näin asiakas voi ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan ja edistää kokonaisvaltaista terveyttään.

Miksi puheeksiotto kannattaa?

Perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa on hyvin vahva näyttö siitä, että varhain todettu päihteiden riskikäyttö ja rahapelaaminen sekä kohdennettu neuvonta on erittäin hyödyllistä.  

Tutustuthan myös

Luentokoulutukset sote-henkilöstölle

Hanki vankempaa osaamista päihde- ja riippuvuusasioissa sote-ammattilaisille suunnatuissa koulutuksissamme. Tarjoamme käytännön työkaluja ja syventävää ymmärrystä.
Puheeksiottotilanne

Puheeksiotto työpaikalla

Liity joustavasti verkkokurssille ”Ota puheeksi päihteet ja riippuvuudet työpaikalla”. Kehitä esihenkilöosaamistasi ja edistä työhyvinvointia yhdessä kanssamme jo tänään!

Luentokoulutukset esihenkilöille

”Päihteet ja riippuvuudet työelämässä” -koulutukset avaavat keskustelukulttuuria ja tunnistavat päihdehaittoja varhain, suunnattuina esihenkilöille ja hyvinvointityössä mukana oleville.

Lisätietoja

Camilla Metsäranta

Addiktiot ja työelämä -yksikön päällikkö

0504498161

Sähköposti