Ota yhteyttä
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ota puheeksi päihteet ja riippuvuudet työpaikalla

Ota puheeksi päihteet ja riippuvuudet työpaikalla -verkkokurssi antaa työkalun esihenkilötyölle vahvistaa osaamista ja kehittää työhyvinvointia. Joustava ja helppokäyttöinen verkkokurssi on suoritettavissa omien aikataulujen mukaisesti. Kurssi on suunnattu henkilöstön johtamisen tueksi. Tervetuloa kehittämään työpaikkasi hyvinvointia.
Puheeksiottotilanne
Location

Hinta

0.001

Location

Kurssin käyneitä

12434

Location

Suosittelijat

89 %

Verkkokursseja päivitetään!

Kevään ja kesän 2024 aikana suoritamme laajoja päivityksiä verkkokurssitarjontamme sisältöön ja tekniseen alustaan. Päivitämme kurssien sisällöt vastaamaan paremmin ajankohtaisia tarpeita. Lisäksi siirrämme kurssit uusimpaan Moodlen versioon, mikä parantaa käyttökokemusta ja teknistä toimivuutta. Seuraa päivityksiä ja pysy ajan tasalla kurssitarjonnastamme!
Verkkokurssien päivittäminen

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten puheeksiotto tukee esihenkilötyötä ja henkilöstön johtamista?

Verkkokurssin avulla voit kehittää työhyvinvointia monella tapaa. Pystyt tukemaan työntekijöitä ja työyhteisöä oikea-aikaisesti sekä toimimaan tuloksellisesti.

Miten puheeksiotto hyödyttää työntekijää?

Puheeksiotto on osoitus siitä, että esihenkilö välittää työntekijästä ja tukee hänen työhyvinvointiaan. Työntekijä ymmärtää, että päihdeongelmien ennaltaehkäisy on työyhteisön yhteinen asia.

Miksi puheeksiotto kannattaa?

Puheeksiotto ja oikea-aikainen välittäminen tuovat merkittäviä kustannussäästöjä ja parantavat koko työyhteisön hyvinvointia. Kun päihteistä puhutaan työpaikan arjessa osana ennaltaehkäisyä, avoimuus luo positiivista työnantajakuvaa ja välittämistä. Jos ongelmia ilmenee, puheeksiottoon on matala kynnys. Päihteiden puheeksiottaminen on tutkitusti vaikuttavaa.

Milloin kurssille pääsee ilmoittautumaan

Kurssin ilmoittautuminen aukeaa 1.9.2024. Tämän jälkeen ilmoittautuminen kurssille on mahdollista. Kurssit ovat tällä työn alla ja materiaaleja päivitetään ajankohtaisen tiedon takaamiseksi. Jos kurssi kiinnostaa, muistathan seurata päivityksiä ja ajankohtaisia uutisia kurssitarjonnastamme. Tarvittaessa lisätietoja kurssin aikatauluista on saatavilla!

Tutustuthan myös

Luentokoulutukset sote-henkilöstölle

Hanki vankempaa osaamista päihde- ja riippuvuusasioissa sote-ammattilaisille suunnatuissa koulutuksissamme. Tarjoamme käytännön työkaluja ja syventävää ymmärrystä.
Puheeksioton perusteet

Puheeksioton perusteet

Osallistu Puheeksioton perusteet -verkkokurssille vahvistaaksesi osaamistasi puheeksiotossa ja mini-interventioiden toteuttamisessa sosiaali- ja terveysalalla sekä päihdetyössä.

Luentokoulutukset esihenkilöille

”Päihteet ja riippuvuudet työelämässä” -koulutukset avaavat keskustelukulttuuria ja tunnistavat päihdehaittoja varhain, suunnattuina esihenkilöille ja hyvinvointityössä mukana oleville.

Lisätietoja

Camilla Metsäranta

Addiktiot ja työelämä -yksikön päällikkö

0504498161

Sähköposti