A-klinikka Oy

A-klinikkasäätiö omistaa A-klinikka Oy:n, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja kunnille, kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille.

A-klinikka Oy on Valviran ja aluehallintovirastojen hyväksymä ja valvoma sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja. A-klinikka Oy:n palveluihin sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. 

Yhteistyötä A-klinikka tekee noin 150 kunnan kanssa. Yrityksen palveluksessa työskentelee 500 alan ammattilaista. Palveluja on verkkoterapiasta ympärivuorokautiseen sairaalahoitoon. A-klinikka Oy:llä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja Avainlippu-tunnus. Toiminnan tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.

A-klinikkasäätiöllä ja A-klinikka Oy:llä on yhteinen SHQS-laaduntunnustus. Laatujärjestelmään kuuluu ulkoisten auditointien lisäksi esimerkiksi se, että henkilöstö tekee vuosittain itsearviointeja. Laatutyötä suunnitellaan ja kehitetään A-klinikkakonsernissa yhdessä.

A-klinikka Oy:n kotisivut
SHQS-laaduntunnustus