KokeNet

Vertaistukea verkossa

KokeNet on maksuton palvelu, jossa voi keskustella alkoholi-, mielenterveys- tai peliongelmista nimettömästi ja luottamuksella.

Vastaajina ovat omasta tai läheisen päihde-, mielenterveys- tai peliongelmasta toipuneet kokemusasiantuntijat, jotka auttavat eteenpäin. Kokemusasiantuntijamme tarjoavat vertaistukea, keskusteluapua ja neuvontaa oman elämäntilanteen selvittelyyn. KokeNetissä saa vastauksen kolmen päivän kuluessa. 

Palvelussa voi myös varata ajan Skypen välityksellä tapahtuvaan keskusteluun, jossa pääsee juttelemaan kokemusasiantuntijamme kanssa.

Kokemus auttaa auttamaan

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset voivat käyttää kokemusasiantuntijoidemme osaamista asiakastyön tukena. Apu voi olla konsultaatiota, kokemusneuvojan osallistumista videoitse asiakastapaamisiin tai vaikkapa kokemusäänen tuomista mukaan työn kehittämiseen.

Palvelu on tilaajalle maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen. Kaikki kokemusasiantuntijamme ovat allekirjoittaneet A-klinikkasäätiön kanssa työsopimuksen, johon sisältyy salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Pyydä paikalle

Jos haluat saada kokemusasiantuntijamme paikalle kehittämistyöhön, luennoimaan, kouluttamaan tai muihin kokemusasiantuntijatehtäviin, ota yhteys KokeNetin henkilökuntaan niin pyrimme löytämään tarpeisiisi sopivan kokemusasiantuntijan, jonka kanssa voit sopia tehtävään liittyvistä yksityiskohdista.

Lisätietoja

Mikael Söderström, projektikoordinaattori, A-klinikkasäätiö, mikael.soderstrom(at)a-klinikka.fi, puh. 040 647 3501

Pia Alarto, projektisuunittelija, A-klinikkasäätiö, pia.alarto(at)a-klinikka.fi, puh. 050 355 6953

www.kokenet.fi