EHTA-etsivä huumetyö

Etsivä huumetyö EHTA tarjoaa palveluihin ohjaamista ja saattamista. Annamme tukea myös arjenhallintaan ja autamme mm. tukien hakemisessa.  EHTA toimii Tampereella, ja palvelut on suunnattu huumeita käyttäville nuorille aikuisille, jotka eivät ole palveluiden piirissä tai ovat niihin heikosti kiinnittyneet.

Meihin voi ottaa yhteyttä nuori itse, läheinen, ystävä tai yhteistyötaho. Palvelumme on asiakkaalle maksutonta, luottamuksellista ja anonyymiä.

Asiakassuhde perustuu vapaaehtoisuuteen. Tapaamme nuorta siellä, missä se on hänelle sopivinta. Kotikäyntejä teemme kutsuttuna tarpeen mukaan, kun asiakas on tullut meille tutuksi. Voimme tavata myös omassa työpisteessämme Sumeliuksenkadulla sovitusti.

 

Ajankohtaiset tiedot löydät Facebookista aina viikon alussa.

Yhteystiedot

Etsivän huumetyön tavoitat arkisin pääasiassa klo 8–16:
Suvi Björk, puh. 046 9221 926

Sähköpostiosoitteet: ehta(at)a-klinikka.fi tai etunimi.sukunimi(at)a-klinikka.fi
Osoite: Sumeliuksenkatu 13 A 8, 3. krs, 33100 Tampere

Ehta

Etsivän huumetyön, EHTA:n, kohderyhmänä ovat 18–29-vuotiaat huumeiden käyttäjät, jotka ovat palveluiden ja hoidon ulkopuolella tai eivät ole kiinnittyneet niihin.

Työtä teemme etsivällä työotteella. Lähtökohtana on nuoren elämänlaadun parantaminen hänen ehdoillaan.Kuljemme myös palveluihin asiakkaan mukana.

A-klinikkasäätiön toteuttama EHTA on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama. Toiminta käynnistyi joulukuussa 2014 ja päättyy 2019 marraskuussa.