Tule meille hankepäälliköksi

Tunnetko erityisen hyvin järjestörahoituksen? Onko sinulla työkokemusta taloushallinnon tehtävistä? Onko työotteesi itseohjautuva, ihmisläheinen ja valmentava? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme innovatiivinen hankepäällikkö. 

A-klinikkasäätiöllä pääset avainrooliin järjestötyössä. Vastaat säätiön yleishyödyllisten tutkimus- ja kehittämishankkeiden talouden hallinnoinnista. Tarjoamme tueksesi sitoutuneen ja innostuneen työyhteisön. Uudet toimitilamme Itä-Pasilassa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työskentelet säätiön talousjohtajan tiimissä. 

Säätiön hankkeet muodostavat kehittämisohjelmia, joilla on omat vastuuhenkilönsä. Työssäsi hoidat avustushakemuksia ja niihin liittyviä maksatuspyyntöjä, vuosiselvityksiä ja muita rahoittajien vaatimia selvityksiä. Tuet säätiön asiantuntijoita kehittämishankkeiden hallinnoinnissa, uusien rahoituksien hakemisessa ja säätiön varainhankinnassa. Osallistut työssäsi myös säätiön hallintoon ja sen kehittämisprojekteihin, joten henkilöstöhallinnon tuntemus ja kokemus lasketaan eduksi.

Menestyäksesi hyvin hankepäällikön tehtävässä sinulla on: 

•    vahva kokemus järjestöjen erillisrahoituksista (STEA, EU, OKM) ja varainhankinnasta
•    taloushallinnon hyvä tuntemus, henkilöstöhallinnon tuntemus katsotaan eduksi 
•    vankat tiimityön taidot 
•    tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto 
•    sujuva suomen kielen taito, hyvä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Liitä työhakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi perjantaihin 25.1.2020 mennessä osoitteeseen hallinto@a-klinikka.fi. Lisätietoja antaa sähköpostilla säätiön talousjohtaja Raimo Viiansuo, raimo.viiansuo@a-klinikka.fi.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja mielenterveyshaittoja. Autamme haavoittuvassa asemassa olevia verkossa ja kasvokkain. Tutkimme ja tarjoamme luotettavaa tietoa sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen. Verkkopalvelumme tavoittavat joka kuukausi yli 320 000 suomalaista. Tunnetuin niistä on Päihdelinkki.