Avoin työpaikka: Henkilöstöasiantuntija A-klinikka Oy:lle Pasilaan

A-klinikka Oy hakee henkilöstöasiantuntijaa HR-palveluihin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen ohjaamaan ja tukemaan esimiehiä henkilöstöasioissa ja päivittäisjohtamisessa, sekä kehittämään ja ottamaan käyttöön uusiutuvia henkilöstötyön käytäntöjä.
   
A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja tuottaa palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Toiminnan tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys.
    
Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä tiiviissä yhteistyössä esimiesten ja henkilöstön kanssa, kehittää omaa osaamista työsuhdeasioissa, osaamisen kehittämisessä ja rekrytoinneissa sekä antaa erinomaiset valmiudet kehittyä HR:n moniosaajana. 
 
Hakuaika päättyy ti 30.7.2019. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä! A-klinikka Oy sijaitsee Pasilassa Helsingissä. www.a-klinikka.fi
      
Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan täältä