Päihteistä ja riippuvuuksista – pintaa syvemmältä

Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Tiimi on päihdetyön erikoislehti. Se tarjoaa runsaasti luettavaa päihdetyötä tekevien ja sote-ammattilaisten lisäksi esimerkiksi päättäjille ja läheisille. 

Tiimi-lehti on ainutlaatuinen tietopaketti päihteistä ja riippuvuuksista. Se julkaisee päihdehoitoon, päihdekuntoutukseen ja ehkäisevään päihdetyöhön liittyviä asiantuntija-artikkeleita, uutisia ja haastatteluja. Joka numero sisältää myös keskustelunavauksia ja kirja-arvioita.

Erikoislehti sisältää runsaasti luettavaa sinulle, joka:

  • teet päihdetyötä
  • kohtaat työssäsi sosiaali- ja terveydenhuollossa tai päättäjänä päihde- ja riippuvuusongelmia 
  • toimit tutkijana, vertaisena, kokemusasiantuntijana tai vapaaehtoisena
  • etsit syventävää tietoa läheisenä

Viisi hyvää syytä tilata Tiimi-lehti

1

Saat luotettavaa ja ajankohtaista tutkimustietoa päihde- ja riippuvuusongelmista. Tiimi esittelee laajan kattauksen alan tutkimuksia ja niiden tekijöitä.

2

Löydät lehdestä pintaa syvemmälle meneviä, ymmärrystä laajentavia artikkeleita päihde-, riippuvuus- ja mielenterveysteemoista – kirjoittajina alan parhaat asiantuntijat.

3

Tutustut kiinnostaviin kertomuksiin ammattilaisten työstä ja kuvauksiin erilaisista työmenetelmistä ja -välineistä. Voit peilata työtäsi muiden työhön ja ammentaa uusia ajatuksia omaan työhösi.

4

Löydät tukea, tietoa ja työkaluja arkeesi tilanteessa, jossa läheisesi elämää varjostavat päihteet, liiallinen rahapelaaminen tai mielenterveyden ongelmat. 

5

Tutustut alan vaikuttajien ajankohtaisiin puheenvuoroihin. Tiimi-lehden vakiokolumnisteja ovat A-klinikka Oy:ssä ylilääkärinä työskentelevä Margareeta Häkkinen ja Nuorisotutkimusverkoston vastaava tutkija Mikko Salasuo.

Tilaa lehti työpaikallesi tai kotiisi!

Tiimi-lehden vuosikerta sisältää viisi numeroa ja maksaa vain 25 euroa.

Tilaa Tiimi-lehti

Voit tilata Tiimi-lehden myös sähköpostitse: tilaukset(at)a-klinikka.fi.

Osoitteenmuutokset, muutokset laskutustiedoissa ja tilausten peruutukset