Uudelle Yhteispelillä!-hankkeelle vihreää valoa

Pelaajille ja pelaajien läheisille halutaan kehittää tieto- ja tukipalveluja. Sote-ammattilaisia ja paikallisia toimijoita tultaisiin tukemaan tiedon ja osaamisen lisäämisessä. Huomiota on tarkoitus kiinnittää lisäksi palvelurakenteisiin: niiden toimivuutta halutaan parantaa.

Painopiste on pelihaittojen ehkäisyssä. STEA on ehdottanut hankkeelle rahoitusta vuosille 2020-22.

Ajatuksena on, että rahapelihaittoja ehkäisevät ja tukea tarjoavat järjestöt, kunnat ja THL tuovat osaamisensa yhteen.

Pilottialueille kehitettäisiin eri toimijoille yhteinen, vaikuttava ja osallisuuteen pohjautuva toimintamalli ehkäisemään rahapelihaittoja. Pilottialueiksi on haettu Espoota ja Kymenlaaksoa (Kotka, Kouvola ja Kymsote). Mukana hankesuunnitelmassa ovat Ehyt ry, Sosped-säätiö, Sininauhaliitto ry, Sovatek-säätiö ja THL.

Toisena uutena hankkeena on ehdotettu Paikka auki -ohjelman käynnistymistä, jolloin A-klinikkasäätiö palkkaisi vuonna 2020 STEA:n avustuksella yhden henkilön vuodeksi töihin. Hän tulisi työskentelemään säätiön keskustoimistolla Pasilassa.
 
Tehtävänä olisi edistää säätiön sähköisten palvelujen käyttäjälähtöisyyttä. Hankkeessa olisi mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista ja työelämätaitoja.

Muokattu viimeksi 16.01.2020.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti