Tule meille viestintäsuunnittelijaksi

Hei sinä taitava viestijä, tule tekemään meille merkityksellisiä sisältöjä! Etsimme viestintäsuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen A-klinikkasäätiön viestintätiimiin.

Olet kotonasi niin digissä kuin printissä. Tuotat eri kohderyhmille erityisesti vetäviä verkkotekstejä ja pidät näppärästi käsissäsi sosiaalisen median kanavat, mutta hoidat sinnikkäästi myös arkirutiinit. Osaat suunnata ja kehittää sisällöntuotantoa verkkoanalytiikan perusteella. Työssäsi tuet ja sparraat talomme asiantuntijoita viestinnässä. Olet ideoiva ja itseohjautuva viestijä, joka kukoistaa tiimityöskentelyssä.

Työkalupakissasi sinulla on ainakin nämä vahvuudet:

  • Runsaasti kokemusta sisällöntuotannosta eri kanaviin, erityisesti verkkoviestinnästä ja somesta. Esimerkiksi toimittajatausta tarjoaa tehtävään sopivia valmiuksia.
  • Suomen kielen erinomainen taju, notkeat editointitaidot ja sujuva englanti.
  • Ratkaisukeskeinen ja hihat käärivä hands on -asenne tekemiseen.

Eduksi katsomme nämä taidot:

  • Graafisen suunnittelun perustaidot (esimerkiksi InDesign ja Photoshop).
  • Mobiilivideoiden kuvaaminen ja editointi.
  • Järjestöviestinnän ja viestinnän mittareiden tuntemus.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtäväkentän, tilaisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja hyvät työsuhde-edut. Työskentelet viihtyisissä työtiloissa keskustoimistollamme Itä-Pasilassa.

Odotamme hakemustasi viimeistään 5.2. Liitä mukaan CV, palkkatoiveesi ja mielellään myös linkit työnäytteisiin: minna.hietakangas(at)a-klinikka.fi.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Minna Hietakangas, 050 4727 846, pe 24.1. klo 13–15 ja ma 27.1. klo 13–15.

Muokattu viimeksi 29.01.2020.