Tule koordinoimaan Yhteispelillä! -hanketta

Kiinnostaako projektityö rahapelihaittojen ehkäisyn parissa?

Yhteispelillä! -hankkeessa kehitetään pilottialueille (Espoo ja Kymenlaakso) rahapelihaittojen ehkäisyn toimintamalli. Pelaajille ja läheisille tuotetaan tieto- ja tukipalveluja, tuetaan sote-ammattilaisten ja paikallistoimijoiden tiedon ja osaamisen lisääntymistä ja edistetään toimivien palvelurakenteiden kehittymistä. Hanke käynnistyy 1.2.2020 ja on kolmevuotinen.

Mukana hankkeessa ovat Ehyt ry, Sosped-säätiö, Sininauhaliitto ry, Sovatek-säätiö ja THL. Hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat pilottialuekunnat.

Projektikoordinaattori (2 paikkaa), työpisteet Espoo ja Kymenlaakso (Kotka)

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana ainutlaatuista pilottihanketta. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, vastuuntuntoa, tarkkuutta sekä kykyä verkostoitumiseen.
Palkattavan projektikoordinaattorin työpiste sijoittuu A-klinikkasäätiön toimitiloihin Espooseen tai Kotkaan.

Projektikoordinaattori kehittää ja koordinoi pelihaittoihin liittyviä palveluja ja osaamisen kehittymistä omalla pilottialueellaan. Kehittämistä ja koulutusta tehdään yhdessä hankkeen kumppanijärjestöjen kanssa. Toimenkuvaan kuuluu mahdollisesti jonkin verran asiakastyötä. Työhön sisältyy lisäksi paikallisjärjestöjen osallistamista ja kunnallisten palvelupolkujen kehittämistä yhdessä yhteistyökuntien kanssa. 

Hakijoilta toivotaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkemusta riippuvuus- tai mielenterveysongelmien parissa ja kiinnostusta palvelujen kehittämistyöhön. Tehtävien hoitamisessa eduksi katsotaan osaaminen pelihaitoista.

Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan (G25). Työn vaativuus ja erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa (tehtäväkohtainen lisä).

Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen 31.1.2023 asti. Työn jatko on mahdollinen rahoituksista riippuen.

Hakemukset tehtäviin pyydämme jättämään 7.2.2020 mennessä osoitteeseen minna.ilva(at)a-klinikka.fi. Hakemuksessa tulee mainita haluttu pilottialue (Espoo tai Kymenlaakso).

Lisätietoja tehtävistä to 23.1. klo 10-11: kehittämiskoordinaattori Henna Vuorento, p. 050 5954 137. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse: henna.vuorento(at)a-klinikka.fi.


 

Muokattu viimeksi 29.01.2020.