Seminaari traumatietoisuudesta asumisen tuessa

Völjyn ja NEA-osahankkeen seminaarissa 9.9. tarkastellaan traumaattisten kokemusten yhteyttä asunnottomuuteen ja sitä, miten traumat otetaan huomioon asiakastyössä.

Huom! Seminaari on täyttynyt, mutta jonoon voi ilmoittautua.

Mitä tarkoitetaan traumainformoidulla viitekehyksellä? Kuinka traumateoria selittää riippuvuuden? Miten huomioida traumaattiset kokemukset kohtaamisissa asiakkaiden kanssa? Kuinka traumatisoivat kokemukset näkyvät asunnottomuudessa?

Muiden muassa näitä kysymyksiä mietitään A-klinikkasäätiön Völjyn ja NEA-osahankkeen (Naiserityisyys asunnottomuustyössä) järjestämässä seminaarissa 9.9.2020 Tampereella. 

Tapahtuma on suunnattu työssään päihdetaustaisia ja päihteitä käyttäviä ihmisiä kohtaaville asumis-, päihde- ja sosiaalipalveluiden työntekijöille sekä viranomaisille ja luottamushenkilöille. 

Seminaari on maksuton ja se on osa A-klinikkasäätiön 65-vuotisjuhlavuoden tapahtumia.

Päivän ohjelma ja ilmoittautumiset: bit.ly/voljy_trauma2020

Tilaisuuteen mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 200 henkilöä. Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, ole ystävällinen ja kerro siitä: pasi.korhonen(at)a-klinikka.fi. 

Jos koronapandemian aiheuttamat kokoontumisrajoitukset jatkuvat, tilaisuus muutetaan webinaariksi. Tästä tiedotetaan ilmoittautuneille erikseen.

Image
Völjyn ja NEA-osanhankkeen seminaarin tunnuskuva

Muokattu viimeksi 20.05.2020.