Seminaari: Miten peliriippuvuudesta voi toipua?

Vähemmälle huomiolle viime aikojen keskustelussa rahapelaamisesta on jäänyt, miten rahapeliriippuvuutta hoidetaan ja miten siitä voi toipua. Olet tervetullut kuulemaan lisää 24.10. A-klinikkasäätiön Riippuvuudet nyt -seminaariin.
      
Millainen on rahapelaajan maailma? Milloin pelaamisesta tulee ongelma? Millaisia ovat toipumisen polut?

Tuoreita näkökulmia näihin kysymyksiin tarjoamme Riippuvuudet nyt: rahapelaaminen -seminaarissa torstaina 24.10. klo 8.45–12.30. Tule paikan paikalle haastattelemaan Balderin juhlasalissa, Aleksanterinkatu 12, 3. kerros tai seuraa keskustelua suorana striiminä!

Ilmoittaudu seminaariin täällä: bit.ly/riippuvuudetnyt_ilmoittaudu

Neljä tärppiä ohjelmasta:

1 Mitä kertovat nuorten kokemukset apua rahapelaamiseen hakevien hoitoryhmistä? Sosiaaliohjaaja, etsivä nuorisotyöntekijä, sosionomi (AMK) Tero-Petri Suovanen A-klinikka Oy:n Turun Nuorten palveluista kertoo nuorten kohtaamisesta ohjatuissa vertaisryhmissä kymmenen vuoden kokemuksella.
 
2 Ammattimainen vedonlyöjä riskinhallinnan asiantuntijana? Pauliina Raento on haastatellut suomalaisia ammattimaisia vedonlyöjiä, joille on karttunut asiantuntemusta riskinhallinnasta. Pauliina Raento on professori ja rahapelitutkimuksen dosentti Tampereen yliopistossa.

3 Mitä tarkoittaa toipumisen pääoma rahapeliongelmissa? Valtiotieteiden tohtori Maria Heiskanen tutkii rahapeliongelmista toipumista ja erityisesti sen taloudellisia ulottuvuuksia. Hän toimii tutkijana Helsingissä sijaitsevalla Peliklinikalla. Peliklinikka tarjoaa palveluja pelaajille, läheisille ja ammattilaisille.
 
4 Pelaaminen huolestuttaa – miten tuen tarpeeseen pystytään vastaamaan? Johtava asiantuntija Saini Mustalampi Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta korostaa tarpeenmukaisten palvelujen varmistamista rahapeliongelmissa.

Löydät seminaarin täältä:
 

  • Seminaarin ohjelman löydät osoitteesta: bit.ly/riippuvuudetnyt
  • Linkki striimin seuraamiseen julkaistaan ohjelmasivulla.
  • Keskustele sosiaalisessa mediassa: #riippuvuudetnyt #rahapelaaminen

Ilmoittaudu seminaariin täällä: bit.ly/riippuvuudetnyt_ilmoittaudu

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:
    
Viestinnän asiantuntija Kirsi Utoslahti, kirsi.utoslahti(at)a-klinikka.fi, p. 045 6579 019, A-klinikkasäätiö

asd

ggg

hh

Muokattu viimeksi 15.01.2020.