Seminaari: Miten peliriippuvuudesta voi toipua?

Vähemmälle huomiolle viime aikojen keskustelussa rahapelaamisesta on jäänyt, miten rahapeliriippuvuutta hoidetaan ja miten siitä voi toipua. Olet tervetullut kuulemaan lisää 24.10. A-klinikkasäätiön Riippuvuudet nyt -seminaariin.
      
Millainen on rahapelaajan maailma? Milloin pelaamisesta tulee ongelma? Millaisia ovat toipumisen polut?

Tuoreita näkökulmia näihin kysymyksiin tarjoamme Riippuvuudet nyt: rahapelaaminen -seminaarissa torstaina 24.10. klo 8.45–12.30. Tule paikan paikalle haastattelemaan Balderin juhlasalissa, Aleksanterinkatu 12, 3. kerros tai seuraa keskustelua suorana striiminä!

Ilmoittaudu seminaariin täällä: bit.ly/riippuvuudetnyt_ilmoittaudu

Neljä tärppiä ohjelmasta:

1 Mitä kertovat nuorten kokemukset apua rahapelaamiseen hakevien hoitoryhmistä? Sosiaaliohjaaja, etsivä nuorisotyöntekijä, sosionomi (AMK) Tero-Petri Suovanen A-klinikka Oy:n Turun Nuorten palveluista kertoo nuorten kohtaamisesta ohjatuissa vertaisryhmissä kymmenen vuoden kokemuksella.
 
2 Ammattimainen vedonlyöjä riskinhallinnan asiantuntijana? Pauliina Raento on haastatellut suomalaisia ammattimaisia vedonlyöjiä, joille on karttunut asiantuntemusta riskinhallinnasta. Pauliina Raento on professori ja rahapelitutkimuksen dosentti Tampereen yliopistossa.

3 Mitä tarkoittaa toipumisen pääoma rahapeliongelmissa? Valtiotieteiden tohtori Maria Heiskanen tutkii rahapeliongelmista toipumista ja erityisesti sen taloudellisia ulottuvuuksia. Hän toimii tutkijana Helsingissä sijaitsevalla Peliklinikalla. Peliklinikka tarjoaa palveluja pelaajille, läheisille ja ammattilaisille.
 
4 Pelaaminen huolestuttaa – miten tuen tarpeeseen pystytään vastaamaan? Johtava asiantuntija Saini Mustalampi Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta korostaa tarpeenmukaisten palvelujen varmistamista rahapeliongelmissa.

Löydät seminaarin täältä:
 

  • Seminaarin ohjelman löydät osoitteesta: bit.ly/riippuvuudetnyt
  • Linkki striimin seuraamiseen julkaistaan ohjelmasivulla.
  • Keskustele sosiaalisessa mediassa: #riippuvuudetnyt #rahapelaaminen

Ilmoittaudu seminaariin täällä: bit.ly/riippuvuudetnyt_ilmoittaudu

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:
    
Viestinnän asiantuntija Kirsi Utoslahti, kirsi.utoslahti(at)a-klinikka.fi, p. 045 6579 019, A-klinikkasäätiö

asd

ggg

hh

Muokattu viimeksi 15.01.2020.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti