Peluurin uusi Restart-ohjelma tukee digipelaajaa muutoksessa

Peluurin maksuton Restart-ohjelma tarjoaa digipelaajalle verkossa tukea, jonka avulla voi hallita paremmin pelaamista. Helposti arkeen sovitettavassa verkko-ohjelmassa muutos lähtee itsestä.

Kahdeksan viikkoa kestävä ohjelma on tarkoitettu aikuisille tietokone-, mobiili- ja konsolipelejä pelaaville. Siihen voi osallistua nimettömänä. Pelaaja määrittää itse tavoitteet. Verkko-ohjelmaan osalllistuessaan hän saa:

  •     Oman verkkoterapeutin, jonka kanssa keskustellaan viikoittain.
  •     Viikoittain etenevän tehtäväkirjan.
  •     Tukea pohdintaan ja raamit työskentelylle.
  •     Kyselyitä, tukea ja tietoa.
  •     Säännölliset yhteydenotot varsinaisen ohjelman jälkeen.

Pelaaja pääsee pohtimaan, mikä rooli pelaamisella hänen elämässään on ja kokeeko hän, että se mutkistaa arkea. Jos tarvetta muutokselle on, auttaa ohjelma löytämään vaihtoehtoja uusien tavoitteiden toteuttamiseksi. Tehtäväkirja ja verkkoterapeutti eivät kerro, miten muuttua, vaan tarjoavat näkökulmia ja apua ratkaisujen löytämiseksi.

Ohjelma on helposti arkeen sovitettavissa, mutta pelaaja voi milloin tahansa keskeyttää sen. Osallistumiseen ei tarvitse lähetettä terveydenhuollosta. 

Lue lisää Restartista ja hae mukaan ohjelmaan Peluurin sivuilla. Paikkoja on rajattu määrä.

Digipelihaittoihin erikoistunut Restart-hanke (2019–2022) käynnistyi vuonna 2019 osana Peluurin ja Sininauhaliiton toimintaa. Peluuri on A-klinikkasäätiön ja Sininauhaliiton palvelu.

Muokattu viimeksi 16.04.2020.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti