Olavi Kaukonen valittiin köyhyyden vastaisen verkoston johtoon

Julkaistu 02.12.2019 | Köyhyys
Jaa Artikkeli

Suomen köyhyyden vastaisen verkoston EAPN-Fin valitsi uudeksi puheenjohtajaksi A-klinikkasäätiön toimitusjohtajan Olavi Kaukosen ja varapuheenjohtajaksi kriminaaliasiamies Marjatta Kauralan Kriminaalihuollon tukisäätiöstä.
 
VTT Olavi Kaukonen on aiemmin työskennellyt päihdekuntoutuksen asiakastyössä ja johtotehtävissä sekä tutkimuksessa ja hallinnossa, muun muassa sosiaali- ja terveysministeriössä ja oikeusministeriössä. Kaukonen on ollut koko työuransa tekemisissä köyhyyden ja huono-osaisuuden kanssa. Hän on aiemmin toiminut EAPN-Finin hallituksessa.
 
Marjatta Kaurala työskentelee Kriminaalihuollon tukisäätiössä. Kriminaaliasiamiehen tehtävänä on edistää rikostaustaisten ja heidän läheistensä oikeuksien toteutumista sekä pääsyä palvelujen ja etuuksien piiriin. Kaurala on toiminut EAPN-Finin hallituksessa 2012–2015. Hän oli EAPN-Finin sosiaalipoliittisen työryhmän jäsen ja toimi EAPN-Finin edustajana EU Inclusion Strategies -työryhmässä.

 

Muokattu viimeksi 16.01.2020.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti