Haussa osaajia digitaalisiin palveluihin

A-klinikkasäätiö vahvistaa digitaalisten palvelujen osaamistaan strategiansa mukaisesti. Haettavana on kolme työpaikkaa, joissa tehtävä työ kohdentuu verkkopalvelujemme kehittämiseen. 

Image
kädet näppämistöllä

Etsimme A-klinikkasäätiölle

DIGITAALISTEN PALVELUIDEN PÄÄLLIKKÖÄ

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen innovatiivista ja kehittämiseen orientoitunutta digiosaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haluamme olla edelläkävijöitä digipalveluissamme, joten sinulla on vahva näkemys siitä, millaisia ovat modernit, kohderyhmien tarpeiden mukaan räätälöidyt verkkopalvelut.

Tehtävänäsi on vastata A-klinikkasäätiön verkossa tehtävästä päihdetyöstä, esimerkiksi Päihdelinkin kehittämisestä. Tehtäväpalettiisi kuuluu vuonna 2022 ICT-projekti, johon tulee erikseen projektipäällikkö. Projektissa uudistamme A-klinikkasäätiön ohjelmistoekosysteemit. 

Digitaalisten palveluiden päällikkönä vastaat kokonaisuuden kehittämisestä, webresurssien koordinoinnista, lähiesimiestyöstä, sidosryhmätyöstä, koulutuksista sekä kehittää uusia teknisiä innovaatioita yhdessä sisältöasiantuntijoiden kanssa. Tukenasi on hanketoiminnan yksiköiden esihenkilötiimi sekä eri toimintojen erinomaiset substanssiasiantuntijat. Toimit esimiehenä noin kymmenen henkilön tiimille. 

Tulevalta digipalveluiden päälliköltä odotamme 

 • ICT-peruskoulutusta 
 • teknistä ja tietohallinnollista osaamista 
 • tietosuoja- ja tietoturva-asioiden osaamista 
 • ICT-tarjouskilpailujen kilpailuttamisosaamista 
 • ymmärrystä koodaamisesta 
 • ohjelmistoekosysteemien ja palveluntarjoajien tuntemusta 
 • toiminnallisten sisältöjen suunnitteluosaamista  

Lisäksi arvostamme järjestöalan tuntemusta sekä esimieskokemusta tai halua sitoutua esimieskoulutukseen. Hakuaika päättyy 24.1.2022, aloitus sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi. 

Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä viihtyisät työtilat, jotka sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa rautatieaseman lähettyvillä Ratamestarinkadulla. 

Lisätiedot: hankepäällikkö Hanna Paikkala, 045 331 8079, hanna.paikkala(at)a-klinikka.fi

--------

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

digitaalisten palvelualustojen uudistamiseen

Haemme vuoden määräaikaiseen projektiin innovatiivista ja kehittämiseen orientoitunutta digiosaajaa. Haluamme olla edelläkävijöitä digipalveluissamme, joten sinulla on vahva näkemys siitä, millaisia ovat modernit, kohderyhmien tarpeiden mukaan räätälöidyt verkkopalvelut. Sinulle on myös kertynyt näyttöä menestyksekkäästä projektinhallinnasta.

A-klinikkasäätiöllä on useita verkkosivustoja päihteiden käyttäjille, läheisille ja muista riippuvuuksista kärsiville. Projektin tarkoituksena on rakentaa taloudellinen ja kestävä verkkopalvelujen kokonaisuus sekä kartoittaa verkkopalveluiden ekosysteemi, jota on helpompaa ylläpitää.

Projektipäälliköllä on varattu hankkeeseen oma budjetti sisältäen ostopalveluja, mutta työtehtävässä menestyäksesi tarvitset monipuolista teknistä osaamista. Verkkosivuillamme on  tällä hetkellä käytössä Drupal-julkaisujärjestelmä. 

Tukenasi on hanketoiminnan esimiestiimi ja digitaalisten palvelujen päällikkö. 

Tulevalla projektipäälliköllämme tulee olla

 • ICT-peruskoulutusta 
 • teknistä ja tietohallinnollista osaamista 
 • ICT-tarjouskilpailujen kilpailuttamisosaamista 
 • ymmärrystä koodaamisesta 
 • ohjelmistoekosysteemien ja palveluntarjoajien tuntemusta 

Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä viihtyisät työtilat, jotka sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa rautatieaseman lähettyvillä Ratamestarinkadulla. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 24.1.2022 mennessä osoitteeseen: rekrytointi(at)a-klinikka.fi. 

Lisätiedot: hankepäällikkö Hanna Paikkala, 045 331 8079, hanna.paikkala(at)a-klinikka.fi

--------

WEB-SUUNNITTELIJA VERKKOPALVELUIHIN

Haemme web-suunnittelijaa verkkoammattilaistemme joukkoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työssäsi suunnittelet, kehität ja ylläpidät verkkosivustojamme. Sinulla on vahva visuaalinen silmä ja graafisen suunnittelun taitoja. Osaat tehdä helppokäyttöisiä, kohderyhmän tarpeet huomioivia ja saavutettavia verkkosivustoja. Käyttöliittymäsuunnittelu ja toiminnallisuuksien suunnittelu ovat sinulle arkipäivää. Toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Työssä tarvittavia teknisiä taitoja ovat ainakin

 • Drupal 9 -sisällönhallintajärjestelmän hyvä hallinta, muiden verkkojulkaisujärjestelmien osaaminen ja tekninen kehittäminen katsotaan eduksi
 • HTML5, CSS3, MySQL ja JavaScript/jQuery
 • Ohjelmointikielet: PHP, PHP Framework, Python-osaamisesta plussaa
 • Docker-ympäristö ja GIT-versionhallinta
 • Adoben sovelluksista PhotoShop, InDesign, Illustrator ja Premiere Pro

Työyhteisössämme työskentelet joustavasti eri asiantuntijoiden kanssa. Tuot oman näkemyksesi esiin ja otat vastaan palautetta ja toiveita asiantuntijoiltamme. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen toimija työyhteisössämme. Pidät kiinni aikatauluista, mutta suhtaudut joustavasti myös muutoksiin niissä.

Tarjoamme sinulle koko työyhteisömme asiantuntijoiden tuen, kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä viihtyisät työtilat, jotka sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilasta rautatieaseman lähettyvillä Ratamestarinkadulla.

Web-suunnittelijan työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset, ansioluettelot mahdollisine suosittelijoineen pyydetään lähettämään 17.1.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)a-klinikka.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa web-suunnittelija Henri Knaappila, p. 050 567 1835, henri.knaappila(at)a-klinikka.fi. Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja riippuvuushaittoja tuottamalla tietoa ja tarpeenmukaisia palveluja. Arvomme ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja. 

Muokattu viimeksi 11.01.2022.