Haussa kehittämissuunnittelija arviointi- ja laatutiimiin  

Etsimme A-klinikkasäätiön keskustoimistoon Helsingin Pasilaan

kehittämissuunnittelijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.3.2020–31.1.2021.
 
Kehittämissuunnittelija työskentelee arviointi- ja laatutiimissä. Tiimin toiminta-alueeseen kuuluvat tiedontuotanto, seuranta ja arviointi, toimijayhteistyö, laatutyö ja raportointi. 

Kehittämissuunnittelijan tehtäviin kuuluu Tietopuu-sivustossa julkaistavan toimintaympäristötiedon kokoaminen ja käsittely. Lisäksi hän osallistuu myös muuhun Tietopuu-sivuston suunnitteluun ja markkinointiin. Tietopuu on A-klinikkasäätiön ylläpitämä sivusto, jonka tarkoituksena on tukea päihde- ja mielenterveystyön kehittämistä. 

Kehittämissuunnittelijan tehtävänä on lisäksi hankkeissa ja toiminnoissa tuotettavan seuranta- ja arviointitiedon tilastoinnin kehittäminen. Hän myös osallistuu kehittämisfoorumien ja tilaisuuksien järjestämiseen sekä tukee tiiminsä kanssa muita tiimejä toiminnan suunnittelussa ja arvioinnissa.  
  
Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää asiantuntemusta päihde- ja mielenterveystyön alueelta, kehittämis- ja tutkimustoiminnan osaamista, hyviä tietoteknisiä ja viestinnällisiä valmiuksia sekä kykyä tuottaa sujuvaa asiatekstiä. Arvostamme lisäksi tilastointiosaamista, verkkokirjoittamisen osaamista sekä sosiaalisen median taitoja. Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, vastuuntuntoa, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä tiimityöskentelyyn.  
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan järjestö- ja päihdetyön kehittämisessä, työyhteisömme asiantuntijoiden tuen sekä viihtyisät työtilat Pasilan aseman lähettyvillä. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 23.2.2020 mennessä ja lisätietoa tehtävästä:
kehittämispäällikkö Tiina Saarinen, tiina.saarinen(at)a-klinikka.fi, puh. 050 5671 173.

Muokattu viimeksi 20.02.2020.