Haussa kehittämissuunnittelija arviointi- ja laatutiimiin  

Etsimme A-klinikkasäätiön keskustoimistoon Helsingin Pasilaan

kehittämissuunnittelijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.3.2020–31.1.2021.
 
Kehittämissuunnittelija työskentelee arviointi- ja laatutiimissä. Tiimin toiminta-alueeseen kuuluvat tiedontuotanto, seuranta ja arviointi, toimijayhteistyö, laatutyö ja raportointi. 

Kehittämissuunnittelijan tehtäviin kuuluu Tietopuu-sivustossa julkaistavan toimintaympäristötiedon kokoaminen ja käsittely. Lisäksi hän osallistuu myös muuhun Tietopuu-sivuston suunnitteluun ja markkinointiin. Tietopuu on A-klinikkasäätiön ylläpitämä sivusto, jonka tarkoituksena on tukea päihde- ja mielenterveystyön kehittämistä. 

Kehittämissuunnittelijan tehtävänä on lisäksi hankkeissa ja toiminnoissa tuotettavan seuranta- ja arviointitiedon tilastoinnin kehittäminen. Hän myös osallistuu kehittämisfoorumien ja tilaisuuksien järjestämiseen sekä tukee tiiminsä kanssa muita tiimejä toiminnan suunnittelussa ja arvioinnissa.  
  
Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää asiantuntemusta päihde- ja mielenterveystyön alueelta, kehittämis- ja tutkimustoiminnan osaamista, hyviä tietoteknisiä ja viestinnällisiä valmiuksia sekä kykyä tuottaa sujuvaa asiatekstiä. Arvostamme lisäksi tilastointiosaamista, verkkokirjoittamisen osaamista sekä sosiaalisen median taitoja. Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, vastuuntuntoa, hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä tiimityöskentelyyn.  
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan järjestö- ja päihdetyön kehittämisessä, työyhteisömme asiantuntijoiden tuen sekä viihtyisät työtilat Pasilan aseman lähettyvillä. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan. 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 23.2.2020 mennessä ja lisätietoa tehtävästä:
kehittämispäällikkö Tiina Saarinen, tiina.saarinen(at)a-klinikka.fi, puh. 050 5671 173.

Muokattu viimeksi 20.02.2020.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti