Haittoja vähentävän työn toimijat Asunnottomien yössä

Asunnottomien yötä vietetään jälleen 17.10. Tänä vuonna erityisteemana on naisten asunnottomuus.

A-klinikkasäätiön haittoja vähentävän työn toimijat ovat mukana tapahtumassa. Tampereella Katuklinikka jalkautuu yhdessä NEA-hankkeen ja Völjyn kanssa kaduille ja käy muiden muassa  Tampereen kaupungin päiväkeskus Huoltsussa ja kumppanuustalo Arttelissa.

Helsingin Katuklinikka aloittaa asunnottomien yön nuorten kohtaamis- ja tukipaikka Nuolesta noin kello 15 ja on siellä noin kello 18:aan saakka. Tämän jälkeen Katuklinikka jalkautuu Vaasanaukiolle ja Dallapenpuistoon. Tarvittaessa saatetaan asiakkaita autolla illalla auki oleviin yöpaikkoihin.

Oulun Katuklinikka tekee toimintaansa tutuksi Oulun Asunnottomien yössä: jututetaan ihmisiä ja kerrotaan toiminnasta ja palveluista.

Osis-toiminta viettää Asunnottomien yön aikana leiriä. Se osallistuu tapahtumaan somen kautta ja julkaisemalla naisten asunnottomuudesta kirjoituksen Elämä vastassa -blogissa Asunnottomien yön alla.

Muokattu viimeksi 10.01.2020.

Tiimi-lehti

Tilaa Tiimi-lehti kotiin tai työpaikalle!

Auta meitä saamaan päihdetyölle mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Tilausmaksu on vain 25 euroa vuodessa, ja sillä saat painetun lehden suoraan kotiisi tai työpaikallesi viisi kertaa vuodessa.

Ovatko osoite- tai laskutustietosi muuttuneet? Päivitä tietosi tästä

Tilaa Tiimi-lehti