Haemme sairaanhoitajaa Tampereen Katuklinikalle

Huumeita käyttäviä ihmisiä auttava Katuklinikka toimii etsivän työn ja katusosiaalityön lähtökohdista ja reagoi nopeasti kentällä ilmenneisiin tarpeisiin. 

Katuklinikka vie terveys- ja sosiaalineuvontapalveluita kaduille ja ihmisten koteihin haittoja vähentävän työn periaatteilla. Hankkeessa toimitaan etsivän työn ja katusosiaalityön lähtökohdista käsin ja reagoidaan nopeasti kentällä ilmenneisiin tarpeisiin. Tavoitteena on huumeiden käytöstä johtuvien terveydellisten ja sosiaalisten haittojen ehkäisy ja vähentäminen.

A-klinikkasäätiön Katuklinikka toimii Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Haemme nyt määräaikaista työntekijää Tampereen Katuklinikalle 1.4.2020–31.12.2021. Edellyttäen, että hankkeen rahoitus jatkuu vuosittain suunnitelman mukaan. Katuklinikka on STEA:n rahoittama kolmevuotinen valtakunnallinen hanke (2019–2021).

Toivomme, että olet

  • kiinnostunut huumeita käyttävien ihmisten parissa tehtävästä haittojen vähentämistyöstä
  • mukautumiskykyinen ja avoin työstä nouseville haasteille
  • vuorovaikutustaitoinen ja ihmisistä aidosti kiinnostunut

Sairaanhoitaja toimii sosionomin työparina. Edellytämme myös LOP-koulutusta. Tampereen alueen huumekentän ja palvelujärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tesin mukaan. 
Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 13.3. mennessä sähköpostilla kehittämispäällikkö Marja Merikalliolle, [email protected]  

Lisätietoja tehtävästä: projektikoordinaattori Minna Saari, 045 636 1744, minna.saari(at)a-klinikka.fi. Minna Saaren loman ajan 9.–17.3. lisätietoja antaa projektisuunnittelija Katri Passila, 040 652 7826, katri.passila(at)a-klinikka.fi. 

Katuklinikan toiminnasta kerromme lisää täällä.

Muokattu viimeksi 27.02.2020.