Haemme projektityöntekijää valmistelemaan päihteitä käyttävien nuorten palveluverkostoa Helsinkiin

Esiselvityshankkeen tavoitteena on rakentaa matalan kynnyksen toiminta, joka tavoittaa Helsingissä oleilevat päihteitä käyttävät nuoret ja tarjoaa heille sosiaalista ja terveydellistä tukea.

Image
kävelijä sateisella kadulla

Etsimme A-klinikkasäätiölle

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

esiselvityshankkeeseen Helsinkiin.

Haemme määräaikaiseen 6 kk työsuhteeseen projektityöntekijää valmistelemaan päihteitä käyttävien nuorten palveluverkostoa Helsinkiin. 

Esiselvityshankkeen tavoitteena on rakentaa matalan kynnyksen toiminta, joka tavoittaa Helsingissä oleilevat päihteitä käyttävät nuoret ja tarjoaa heille sosiaalista ja terveydellistä tukea. Palvelu tarjoaisi terveysneuvontaa ja sosiaaliohjausta yhdessä paikassa muun muassa asumiseen, toimeentuloon ja terveyteen liittyvissä asioissa muiden kaupungin toimijoiden kanssa. Lisäksi projektissa kehitetään julkisten toimijoiden ja muiden järjestötoimijoiden kanssa sote-palveluita ja palvelupolkuja kohderyhmän erityistarpeet huomioiden niin, että palvelut olisivat tulevaisuudessa sekä kustannustehokkaita että vaikuttavia.

Teet projektissa verkostomaista yhteistyötä ja järjestät keskustelutilaisuuksia. Työtehtävänäsi on myös kartoittaa palveluja sekä selvittää palveluaukkoja ja -ongelmia nuoria kohtaamalla ja eri toimijoita haastattelemalla. A-klinikkasäätiön asiantuntijat sekä viestintä tukevat työssä onnistumista. 

Etsimämme henkilö on jo valmiiksi verkostoitunut pääkaupunkiseudun päihde- ja sosiaalityön ja asunnottomuustoimijoiden kanssa tai omaa valmiudet nopeaan verkostoitumiseen. Työtehtävässä onnistumisen edellytyksenä on kiinnostus nuorten kohtaamiseen, hyvät neuvottelu- ja suunnittelutaidot sekä esiintymistaidot. Myös tilaisuuksien ja webinaarien järjestämisestä on oltava kokemusta. Työ vaatii rohkeutta luoda uutta ja innovatiivista toimintatapaa alueen muiden toimijoiden kanssa. 

Työsuhde voidaan sopia myös osa-aikaiseksi (80 %) pidemmälle jaksolle (7,5 kk), mutta työ on suoritettava vuoden 2022 aikana. Projektia rahoittaa Päivikki ja Sakari Sohlbergin säätiö.
Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä viihtyisät työtilat, jotka sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa rautatieaseman lähettyvillä Ratamestarinkadulla. 

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 10.2.2022 mennessä osoitteeseen: rekrytointi(at)a-klinikka.fi. Kutsumme haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätiedot: hankepäällikkö Hanna Paikkala, 045 331 8079, hanna.paikkala(at)a-klinikka.fi.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja riippuvuushaittoja tuottamalla tietoa ja tarpeenmukaisia palveluja. Arvomme ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja. 

Muokattu viimeksi 28.01.2022.