Hae töihin PLP-lähettilääksi Dopinglinkkiin

Dopinglinkkiin haetaan

Puhtaan liikunnan puolesta -lähettilästä

ylläpitämään Puhtaan liikunnan puolesta (PLP) -toimintaa. Lähettiläs palkataan pääkaupunkiseudulle, Turkuun tai Tampereelle.

Dopinglinkki tarjoaa tietoa kuntodopingista eli kilpa- ja huippu-urheilun ulkopuolisesta dopingkäytöstä, ravinnosta ja liikunnasta. Osana toimintaansa Dopinglinkki ylläpitää, kehittää ja markkinoi PLP-sitoumusta, jonka allekirjoittaneet liikunta-alan toimijat sitoutuvat toiminnassaan tukemaan terveyttä edistävää kuntoilua, ilman dopingaineita. Dopinglinkki pyrkii laajentamaan PLP-verkostoa ja tarjoaa maksuttoman sitoumuksen allekirjoittaneille toimijoille tietoa, koulutusta ja yhteistyömahdollisuuksia. PLP-verkostoon kuuluu tällä hetkellä yli 700 liikunta-alan toimijaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä puhdasta liikuntaa edistävän työn parissa. Puhtaan liikunnan puolesta -lähettiläänä tehtäviisi kuuluu markkinointitehtäviä, jäsenhankintaa sekä jalkautumista kotiseutusi kuntokeskuksiin, messuille ja muihin soveltuviin tapahtumiin. Käy Dopinglinkin Instagram-tilillä tutustumassa lähettilään työhön.

Odotamme hakijalta opintoja soveltuvalla alalla (esim. liikunta-, terveys- tai markkinointialalla). Lähettilään tehtävä edellyttää kokemusta asiakastyöstä, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, myynti- ja markkinointitaitoja ja perustietoa kuntodopingista ilmiönä. Koulutamme tehtäviin ennen työn alkamista. Englannin ja ruotsin kielen taito sekä liikunta-alan tuntemus ovat eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta, organisointikykyä, vastuuntuntoa sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Olet myös itse puhdas liikkuja ja hyvä esikuva nuorille, eritasoisille kuntoilijoille ja muille kohderyhmille.

Tehtävä alkaa 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävää toteutetaan tuntityönä (10–20 h/kuukausi) ja perehtymisjakson jälkeen etätyönä. Palkka on 20 euroa/tunti. Tehtävä on määräaikainen tammikuun 2021 loppuun. Työtehtävän luonteen vuoksi se sopii hyvin esimerkiksi liikunta- ja terveysalan opiskelijalle tai toisen työn ohelle.

Järjestämme haastattelut viikoilla 14–16. Lähetä CV sekä hakemuksesi 29.3.2020 mennessä osoitteeseen dopinglinkki(at)a-klinikka.fi.

Lisätietoja:
ke 18.3. klo 10–11: Ville Leskinen, kehittämiskoordinaattori, 050 5053 721
ma 23.3. klo 13–14: Hanna-Kaisa Jussila, kehittämiskoordinaattori, 050 5731 897 
 

Muokattu viimeksi 13.03.2020.