Verkkokurssit

Puheeksioton perusteet

A-klinikkasäätiön tuottama Puheeksioton perusteet -verkkokurssi on helppo ja nopea tapa vahvistaa omaa osaamista alkoholin puheeksioton toteuttamisessa. Kurssitus toteutetaan organisaatiolähtöisesti työyhteisöissä tai opintoryhmissä.

Lisätietoa ja ohjeet tilaukseen kurssin kotisivujen kautta: otapuheeksi.fi

Ota puheeksi päihteet työpaikalla

Kurssi on suunnattu työpaikkojen esimiehille oman henkilöstön johtamiseen päidehaittojen ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi työyhteisössä. Tavoitteena on edistää työhyvinvointia ja toiminnan kustannustehokkuutta.

Lisätietoa ja ohjeet tilaukseen kurssin kotisivujen kautta: otapuheeksi.fi

Amalia

A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -toiminnan laatima verkko-oppimisympäristö. Amalia motivoi, innostaa ja neuvoo tulevia ja nykyisiä ammattilaisia tukemaan työssään lapsia ja nuoria, jotka kokevat vanhempien alkoholinkäytöstä johtuvia haittoja. Sitä voivat käyttää kaikki lasten parissa työskenteleviä ammattilaisia valmistavat oppilaitokset sekä erilaiset varhaiskasvatuksen, sosiaalialan ja opetuksen työyhteisöt.

Tutustu Amaliaan: amalia.pro

Kuntodopingin perusteet

Dopinglinkin toteuttama Kuntodopingin perusteet on tuotettu Puhtaan liikunnan puolesta liikuntapaikkojen henkilökunnan ja muiden liikunnan ammattilaisten sekä alaa opiskelevien kouluttautumiseen. Maksuton verkkokurssi sisältää mm. pohdintatehtäviä, videoita ja animaatioita, joihin tutustuttuasi tiedät mitä kuntodoping ilmiönä tarkoittaa. Myös ruotsiksi.

Lisätietoa: dopinglinkki(at)a-klinikka.fi